изолации, топлоизолация, външна изолация, изолация,
  начало услуги промо въпроси контакти
 
тел: 02/8580063
mail: office@union-bg.com
  > Врати
  > Ал. Дограма
  > PVC Дограма
  > Щори
  > Изолация
 
 
 


 
Саниране, топло и хидро изолация
     

саниране, изолации, топлоизолация, външна изолация, изолация,Саниране на Сгради
ТОПЛОИЗОЛАЦИОННИ МАТЕРИАЛИ

Съществена част от топлинната енергия, която заплащате се изразходва за затопляне на стените на Вашето жилище. По този начин процесът на отопление става по-неефективен, по-скъп и по-бавен! Предлагаме голямо разнообразие от топлоизолационни и строителни материали с високо качество, отлични технически характеристики и конкурентни цени.


Изолация на Покриви и Сгради
ХИДРОИЗОЛАЦИОННИ МАТЕРИАЛИ

- Воалити
Воалитите са битумни хидроизолационни материали с носеща основа стъклен воал. Основата е пропита и покрита двустранно със смес от конвенционален ( тип 85/25 ) или частично модифициран с SBS битум и минерални пълнители.

- Рахнебити
Рахнебитите са битумни хидроизолационни материали с носеща основа иглопрошит текстил от синтетични влакна. Основата е пропита и покрита двустранно със смес от конвенционален ( тип 85/25 ) или частично модифициран с SBS битум и минерални пълнители.

- Битексинти
Битексинтите са битумни хидроизолационни материали с носеща основа нетъкан полиестерен филц. Основата е пропита и покрита двустранно със смес от конвенционален ( тип 85/25 ) битум и минерални пълнители.

- Хидрофлекси

Хидрофлексите са полимербитумни мембрани с носеща основа от нетъкан полиестерен филц. Основата е пропита и покрита двустранно със смес от SBS -полимермодифициран битум и минерални пълнители.

- Алупласт
Алупласт е ново поколение полимербитумна мембрана с носеща основа от стъклен воал или нетъкан полиестерен филц. Основата е пропита и покрита със смес от полимербитуми и минерални пълнители.


Битумни Керемиди

Битумните керемиди се изработват от рулонни хидроизолационни материали с носеща основа стъклен воал, пропит и покрит с конвенционален ( тип 85/25 ) или полимермодифициран битум. Повърхностното покритие на керемидите е цветни минерални шисти.
Битумните керемиди се предлагат в следните форми - тип “правоъгълни”, тип “триъгълни”, тип “боброва опашка”, тип “овални”.
Работа на трудно достъпни места - алпийски способ.
Този вид услуга се отнася както за монтаж на топлоизолации, така и за други дейности излагащи на риск вашият живот, дейности изискващи специална екипировка и умения. Монтаж на рекламни пана на калкани, транспаранти, хуругви, боядисване на фасади, измазване, къртене, миене на недостъпни стъклени повърхности и др.


Полагане на хидроизолации
Монтажните групи са специализирани и добре обучени, дългогодишната им практика Ви гарантира надеждност и бързина на изпълнението.


ИНФОРМАЦИЯ и ПОРЪЧКИ
Поръчките се изпълняват за срок от 15 до 20 дни (при добри атмосферни условия)
Продуктите са с гаранция 5г.


Безплатна консултация на място при клиента.
За повече информация:

тел
:
02/8580063
mail: office@union-bg.com

 
   
  начало услуги промо въпроси контакти

изолации, топлоизолация, външна изолация, изолация, вътрешна изолация, саниране, саниране на сгради, саниране на жилища...